HIFI4ALL.DK
iFi Audio i Danmark
Medlyd  [08.02.2019]
Gennem de seneste par år har produkter fra iFi Audio gået deres sejrsgang verden over. Takket være et spændende og kompakt design, god lyd og fornuftige priser, har iFi Audio vundet mange fans – uanset om det drejer sig om lyd på farten eller stereoanlægget hjemme i stuen

Hvad med en dac i lommeformat, der optimere lydoplevelsen fra smartphonen, når man er på farten? Eller hvad med en phono forstærker, ligeledes ultra kompakt, så man kan få god lyd fra pladespilleren uden at plastre reolen til med endnu et full size apparat? Eller hvad med en effektiv strømrenser, der er lidt mindre end en coladåse, men kan gøre en stor forskel? Udbuddet er stort, når talen falder på iFi Audio, og fælles for alle produkterne fra det innovative, britiske firma er den kompakte størrelse. God lyd behøver nemlig ikke at fylde alverdens, hvis man spørger iFi.

iFi Audio har siden begyndelsen i 2012 opbygget et meget bredt sortiment, hvor flere skiller sig positivt ud i forhold til, hvad man ellers ser på markedet. Og specielt følgende fem produkter giver et stærkt billede af, hvad iFi formår.

Det drejer sig om den bærbare DAC xDSD, der leverer CD-kvalitet på farten fra Apple Music, Spotify og TIDAL, og som navnet antyder kan den konvertere digitale signaler helt op til DSD-format.

Er man mere til stationær, digital lyd i high-end klassen, er det Pro iDSD, man skal kigge nærmere på. Størrelsen er stadig kompakt, og det til trods kan Pro iDSD både klare streaming, fungere som forforstærker eller som ren DAC, og på udgangssiden har man muligheden for at køre med eller uden rør – alt efter, hvad der passer bedst til stemingen eller musikken.

Nu er det ikke digital lyd det hele fra iFi Audio. Den fleksible MM/MC riaa, Micro iPhono2, kan tilpasses hovedparten af markedets pickupper, og da den samtidig er kompakt, kan den gemmes af vejen bag forstærkeren, når man har justeret den til at få det optimale ud af ens pickup.

Ovre i afdelingen for uundværligt tilbehør har iFi Audio specielt to produkter, der lægger afstand til konkurrenterne: AC Purifier er en aktiv strømrenser, der trækker på erfaringer, som franske, militære ingeniører har gjort.

Lidt samme evne til at rense lyden for unødig støj har Ear Buddy, der fx kan tilsluttes mellem ens hovedtelefon og smartphone, hvor den gennem en enkel justering af det digitale signal forbedre musiksignalet.

IFi Audio er et miljøvenligt selskab. Al emballage til virksomhedens produkter er produceret af genanvendelige materialer, herunder aluminium, papir og genbrugsprodukter. Der findes ingen farlige toksiner i iFi Audios komponenter, og virksomheden sikrer, at alle produkter opfylder de internationale miljøstandarder. iFi Audio er oprindeligt et datterselskab af den britiske high-end producent AMR. Udviklingen foregår i Southport i England, men iFi Audio har leverandører fra hele verdenen, specielt Tyskland, USA og Japan.


For yderligere information, kontakt:

Bigture/Medlyd

Web: www.medlyd.dk
Tlf.: 7025 3009

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.