HIFI4ALL.DK
Skinbjerg Audio Netfilter25
Skinbjerg Audio  [04.02.2019]
Skinbjerg Audio har nu lanceret sit første produkt til salg, nemlig Netfilter25

Der er tale om et netstøjsfilter der er meget specifikt beregnet til apparater der bruger mellem 10 og 25 Watt. De fleste af markedets andre netstøjsfiltre er beregnet til alt for store effekter og har derfor en meget lille virkning på apparater som trækker mindre strøm, f.eks. forforstærkere, CD-afspillere, DACs, osv.

Det er faktisk ret utroligt, at samtlige nuværende filtre ligner hinanden så meget. Det virker som om at der aldrig er nogen der har tænkt over om de overhovedet passer til det de skal bruges til. Ja faktisk så kan man sige, at med Netfilter25 for første gang kan få et netstøjsfilter der rent faktisk fungerer sammen med signalkilder og forforstærkere. Det er muligvis den største nyskabelse indenfor netstøjsfilter-teknologi til hi-fi i de sidste 25 år!

Optimeringen til belastningen ligger udelukkende i beregningen af komponenternes værdier. Der er tale om helt grundlæggende ingeniør beregnet elektroteknik, og altså ikke noget ”snake oil” eller ”woodoo”. På hjemmesiden kan man læse om den detaljerede virkemåde og se angivelser og grafer der beviser argumenterne, samt højner den generelle forståelse. Samtidig kan man i beskrivelsen af Netfilter25 faktisk direkte læse den tekniske forklaring på, hvorfor man kan risikere dynamikbegrænsning ved brug af netstøjsfiltre på effektforstærkere, noget som mange entusiaster har måttet erfare gennem tiden.

Netfilter25 sælges indtil videre kun direkte fra hjemmesiden, og prisen er kr. 1699,-.

Skinbjerg Audio er ejet og drevet af Henrik Skinbjerg, en selvstændig elektronikmekaniker der tidligere har arbejdet for Pioneer og HifiFreaks.


For yderligere info, kontakt:

Skinbjerg Audio

Web: www.skinbjerg-audio.dk
Mail: henrik@skinbjerg-audio.dk

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.