HIFI4ALL.DK
Gato Audio Roon Ready
Gato Audio  [27.01.2019]
Gato Audio har lanceret streamingmodulet NPM til indbygning i DIA-250S, DIA-400S og PRD-3S

NPM modulet er Roon Ready, og virker perfekt som endpoint med Roon softwaren hvor bla. Tidal, Qobuz og andre online services integreres perfekt blandt egen musik, nyheder og baggrundsinformation. Har man ikke en Roon server installeret, kan modulet tilgås direkte fra Android og iOS-devices via Mconnect Control app’en der også integrerer Tidal, Qobuz, Deezer, egen lokal musik mv.
 
Udover Wi-fi forbindelse tilbyder de nye forstærkere også en trådet variant samt aptX Bluetooth HD, og et hav af balancerede og ubalancerede forbindelser. Med andre ord gør det nye streamingmodul Gato Audio forstærkerne til en sand ”onebox solution”, hvor kombinationen af en fantastisk lydkvalitet, smukt design og høj byggekvalitet gør det lidt mindre udfordrende for husfreden at få high end audio tilbage i stuen.

Priserne starter ved Kr. 23.995,- for PRD-3S med NPM modul indbygget. Har man en PRD-3S, DIA-250S eller DIA-400S, kan modulet eftermonteres for Kr. 4995,-. Til de oprindelige modeller (uden S) har vi også en opgraderingsløsning.


For yderligere information, kontakt:

Gato Audio

Web: www.gato-audio.com
Mail: hello@gato-audio.com
Tlf: 4095 2205

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.