HIFI4ALL.DK
Cayin A-845 Pro 25th
Blue Cat Audio  [16.01.2019]
I anledning af deres jubilæum har Cayin udviklet og produceret en helt særlig integreret rørforstærker i et meget begrænset antal

Kun 249 stk. vil blive tilgængelige på verdensplan, så her er muligheden for at få noget, som ingen andre har eller kommer til at få. Og ikke nok med det, så er der bestemt heller ikke sparet på designudtryk, konstruktion og diverse komponenter. Alt sammen i den bedste kvalitet, og med omhyggelig gennemtest ned til mindste detalje. I 25 år har Cayin mestret at producere fantastiske hi-fi produkter, med det helt store fokus på rørforstærkere, så de ved hvad de har med at gøre.

Forstærkeren har en solid kampvægt på 43 kg, med en udgangseffekt på 2 x 25 watt single end klasse A. Dette med hjælp fra de eksklusive 845SL rør fra Full Music.

På bagsiden finder man tre almindelige RCA indgange, samt en Pre-in, da den også kan bruges som effektforstærker. Der er specielle designede højttalerterminaler med mulighed for at vælge mellem 4Ω, 6Ω eller 8Ω udgangsimpedans, for at matche flere højttalere. Via det flotte VU-meter på toppen kan man super nemt justere BIAS, og der kan ligeledes nemt justeres på Hum Balance, for at opnå totalt ro.

Vi har fået 1 stk. til Danmark, og hele herligheden kan erhverves for Kr. 49.999,-.


For yderligere info, kontakt:

Blue Cat Audio

Web: www.bluecataudio.dk
Mail: kontakt@bluecataudio.dk
Tlf: 50450661


 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.