HIFI4ALL.DK
Tak for i år!
Mikkel Gige  [29.12.2018]
Året er ved at være slut, men på Hifi4all er alt ved det gamle, og det har heldigvis været et roligt år på siden

Desværre kan det ikke siges i privaten hos undertegnede… som den engelske Dronning Elisabeth engang sagde: Det har været et Annus Horribilis! Og uden at komme det nærmere betyder det, at testarbejdet og anmeldelserne desværre har ligget lidt stille det sidste kvartal af 2018. Men det skulle gerne ændre sig i det nye år.

Men Hifi4all har det godt, og besøgstallet er stadig det samme, om end interesserne har flyttet sig. Blandt andet har aktiviteten på forummet ændret sig, og jeg tænker, at mange undgår foras generelt for at undgå konfrontationer fra folk, der kun vil balladen. Men det er også min fornemmelse, at mange unge har fundet interessen og kigger forbi Hifi4all, og nysgerrigt spørger ind til tingene og søger råd fra os gamle hifi-nisser.

I branchen går det godt, og nye er også kommet til på Hifi4all. Desværre har et par forhandlere også måtte lukke deres forretning på grund af sygdom… vi taler om folk som har været dedikeret på Hifi4all i mange år, så det er selvfølgelig meget vemodigt. Men tingene har det med at udbalancere sig, og selv om også et par store annoncører har valgt andre veje, så er nye kommet til. Og det betyder, at Hifi4all har kunne bestå endnu en sæson.

Og jeg sætter stor pris på det store engagement fra både branchen og alle læserne. For uden jer var der ikke noget Hifi4all!

Så har 2018 også været året hvor, en ny hifi-messe har set dagens lys i det jyske. Godt med et alternativ til den etablerede messe, som har kørt i København i mange år! Jeg nåede desværre ikke forbi, men håber at få muligheden i 2019. Den københavnske messe har dog også ændret sig, og har fået et mere internationalt islæt med besøg fra producenter og journalister fra det store udland. Det var også godt at se hvor mange unge mennesker, der besøgte messen i København. Og hvis det alt sammen er en ny trend, så bliver 2019 et godt messe-år for os der er ramt af hifi-bacillen.

Og hermed er der kun tilbage, at ønske jer alle et godt år i 2019!


De bedste nytårshilsner,

Mikkel Gige

Hifi-nisse og indehaver af Skandinaviens største og bedste hifi-side, Hifi4all!

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.