HIFI4ALL.DK
Hegel H590
Radioactiv  [02.10.2018]
Ny dual mono reference integreret forstærker: 2 x 301 watt!

En master på musikalitet. The commander af et sæt højttalere. H590 er navnet på Hegels ultimative, integrerede forstærker. H590 indeholder brugervenlige tjenester som Apple AirPlay, samtidig med at den omfatter ultrahøjtydende formater som DSD. Med SoundEngine 2 teknologi og Hegels fineste forstærkerimplementering hidtil, personificerer H590 Hegel´s stræben efter at bringe High End til folket. H590 bruger den patenterede SoundEngine2 teknologi kombineret med en meget høj effekt og et forstærker design med ekstrem lav forvrængning. Resultatet er uovertruffen dynamiske evner, samtidig med at der stadig er en naturlig lyd - med alle detaljer i musikken.

H590 er en referenceforstærker hele vejen igennem. Fra de omhyggeligt udformede balancerede og ubalancerede indgange, med hånd-matchede transistorpar, der sikrer minimal forvrængning på det følsomme signal fra en analog kilde, såsom et phono-trin. Via forforstærkeren med sine dedikerede højkvalitets strømforsyninger og en unik volumen attenautor til det massive udgangstrin, hvor der er 12 ultra-hurtige højeffekt-transistorer... pr. kanal.

Mange bruger i dag digital musik som deres vigtigste lydkilde, så der er lagt stor omhu i D/A konverteren, hvor alle signaler vil blive opbevaret i deres originale form hele vejen igennem. Hvis der spilles højopløsning eller cd-format, vil det blive afspillet i den oprindelige (native) form for at opnå den bedste lydkvalitet. Via USB-indgangen understøtter H590 også high end-formater som DSD. H590 indeholder MQA-dekodnings- og renderingsteknologi, som gør det muligt at afspille MQA-lydfiler, hvilket betyder lyden af den oprindelige masteroptagelse.

H590 er også en drøm for dem, der streamer. Først og fremmest er der Upnp streaming og for det andet Hegels proprietære implementering af AirPlay. Det betyder: Apple Airplays brugervenlighed kombineret med Hegel´s highend lyd. H590 er også softwareopgraderbar, og yderligere funktionalitet vil blive tilgængelig i fremtiden. H590 kan også være en naturlig del af et "smart-hjem". Med tjenester som Control4 indbygget og 2-vejs IP-styring til andre intelligente hjemme-kontrolsystemer, kan brug af H590 være lige så nemt som at tænde lysene. Kort sagt, mens mange højtydende lydsystemer kun er "til" for entusiasten selv, er H590 designet til at give glæde til hele familien.

H590 kan også bruges til at give bedre lyd i hjemmebiografen eller til at kombinere en hjemmebio og et 2-kanalssystem. At bruge Sonos eller Bluesound app´s uden at miste H590's lydgengivelse ? Intet problem. Forbind dem, lås lydstyrken på indgangen, og man er i fuld kontrol ved kun at bruge f.eks. Sonos-appen. Den har tilmed Spotify Connect.

Pris: Kr. 79950,-


For yderligere information, kontakt:

Radioactiv

Web: www.radioactiv.dk
Mail: info@radioactiv.dk
Tlf.: 2097 4721

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.