HIFI4ALL.DK
Advance X Stream & UX 1
Musiklageret  [26.04.2018]
Advance har lanceret to universal afspillere som umiddelbart ser meget forskellige ud, men benytter samme teknologi, hvor X Stream 9 er tilpasset Advance Classic Line og UX 1 er tilpasset Advance Smart line i design

Advance Paris har over 20 år været dedikeret til at tilbyde audiofile produkter af meget høj kvalitet, og den nye X Stream 9 er ingen undtagelse. X Stream 9/UX 1 er en universal signalkilde med lydgengivelse i High Definition audio kvalitet, og er en netværks enhed, en DAC, en CD maskine, et PC/MAC drive via USB-B X-Mos asynkron indgang og en digital DAB+/internet tuner, samt en FM radio! Derudover kan den også fungere som en digital forforstærker direkte til en effektforstærker eller aktive højttalere, både via RCA og XLR udgange!

Advance er et audiofilt firma og derfor er der lagt lige så stor vægt på at opnå en så god lydgengivelse som muligt indenfor denne prisklasse, og derfor benyttes der bla. en AK4490 DAC fra AKM. AK4490 er en den af en ny generation af high-end 32-bit DACs, baseret på AKM's Velvet Sound lay out, som benyttes af mange forskellige high-end fabrikanter over hele verden. Denne teknologi leverer musikgengivelse af høj kvalitet med en myriade af detaljerigdom uden, at lyden bliver anmassende eller decideret hård i de øvre frekvenser. AK4490 supporterer signaler op til 768kHz PCM og 11.2MHz DSD (Direct Stream Digital), som benyttes til at afspille musikfiler i High Definition.

Der er muligt at finjustere lydgengivelsen ved hjælp af 5 forskellige digitale filtre, som er integreret i DAC enheden. Kombineret med analog udgang af høj kvalitet, har det været muligt at opnå et signal/støj forhold på over 120 db, hvilket borger for endnu højere lydkvalitet. Netværksafspiller delen af X Stream 9/UX 1 gør det muligt at bruge streaming tjenester som Spotify, Qubuz etc direkte fra en tablet eller telefon, og X Stream 9/UX 1 er kompitibel med AIR Play, DLNA og multirum systemer. Man kan styre sin netværksenhed ved at downloade en Advance Playstream app fra AppStore eller Google Play.

X-Stream 9/UX 1 har indbygget en CD afspiller med den nyeste transport fra Tamul, som sikrer en præcis aflæsning af CD pladen. DAC delen benytter en 16 bit DAC med 24 bit opløsning via en DSP funktion med opskalering. Der er indbygget en USB-B X-MOS indgang til tilslutning af enten en PC eller MAC for højeste lydgengivelse. Der er tale om en 32 bit/8 core asynkron indgang som kan afspille filerop til DS 5,6GHz.

Man kan naturligvis også tilslutte X Stream 9 direkte til en integreret forstærker, hvor man så bypass'er kontrolforstærker delen. X Stream 9/UX 1 er også en DAC, og den har 3 optiske indgange og 1 optiske udgange, samt 2 coaxiale indgange og 1 coaxial udgang.

Pris Kr: 7995,-


For yderligere information, kontakt:

Musiklageret

Web: www.musiklageret.com
Tlf: 2085 5564

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.