HIFI4ALL.DK
Ny distribution af Cambridge
Hififreaks  [13.04.2018]
HiFifreaks overtager Cambridge Audio i Skandinavien

Cambridge Audio har skiftet hænder i Skandinavien, og vil nu blive solgt i Danmark, Norge og Sverige af HiFifreaks. Som altid vil det betyde prisnedsættelser med op til 50% i forhold til tidligere vejl. priser. Distributionsskiftet vil også betyde, at hele programmet nu endelig vil være repræsenteret i Skandinavien, så Cambridge Audios AeroMax højttalere kan købes. AeroMax 2 er deres standermodel, og AeroMax 6 er deres gulvmodel - begge modeller er udstyret med deres specielle BMR diskant

En ny high-end serie fra Cambridge er blevet lanceret, Edge er navnet på den nye serie. Edge vil bestå af tre modeller: Edge A, NQ og W. Edge A er en integreret forstærker med indbygget DAC, som er udstyret med USB, HDMI ARC, coax og 2x100watt i 8ohm og 2x200watt i 4ohm, og udstyret med Bluetooth APT-X. Prisen vil lande på kr. 39999,-.

Edge NQ er deres netværksafspiller og forforstærker, som er udstyret med de samme indgange som Edge A, så alle de digitale; USB, HDMI ARC, COAX osv. Edge NQ er derudover også udstyret med WiFi, og har dens egen app. Edge NQ er udstyret med Tidal, Spotify Connect, Deezer mfl. Udover deres egen app er Edge NQ også udstyret med Googles Cast, så man nemt kan caste fra alle apps der understøtter Google Chromecast.

Den sidste model i serien er Edge W, som er et stort muskelbundt på 2x100watt i 8ohm. Edge-serien lander på markedet i juli.

YoYo serien er også endelig blevet udvidet med en ny model, som lander på markedet i maj måned. Yoyo L er en lækker trådløs højttaler, som er udstyret med Chromecast Audio, samt Spotify Connect, så man vil kunne bruge en bred vifte af streamingtjenester direkte på maskinen. Yoyo L er desuden også udstyret med Bluetooth så man nemt kan streame alt fra en telefon. Derudover har den også ARC understøttelse via HDMI, så man kan tilslutte et TV, og nemt bruge TV'ets fjernbetjening til at styre Yoyo L med.


For yderligere information, kontakt:

Hififreaks.dk

Web: www.hififreaks.dk
Mail: support@hififreaks.dk
Tlf.: 7219 0045

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.