HIFI4ALL.DK
Ny dansk hifi distributør
Audio Fidelity  [23.02.2018]
Audio Fidelity er en ny distributør på det danske marked med "nye" mærker og produkter

Med baggrund i radiobranchen og studiebranchen, med en lille afstikker til fødevarebranchen, er grundlaget til Audio Fidelity solidt lagt. Det hele startede efter endt uddannelse i Bjørns-/Fredgaard Radio, siden i importledet i branchen. Stoppede i radiobranchen og startede som studiomanager i et studie hvor bands som Kashmir, Psyched Up Janis og ikke mindst Dizzy mizz Lizzy havde deres gang. Vendte siden tilbage til radiobranchen i produktionsledet, med mange store mærker.

Brandcollectors er ikke vores game. Dem vi lister er dem vi har regulære aftaler med og produkter som vi i de fleste tilfælde kan demonstrere:

ATC - aktive/passive højtalere og elektronik
Manger Audio - aktive/passive højtalere
Clones Audio - elektronik
Black Cat Cable - kabler
G-Lab Defy - SET int. røramp
Encore Seven - SET int. røramp og riaa
Cube Audio - fuldtone højttalere
Black Rhodium Cables - kabler
Q-Tron - OTL røramp
Valvet Audio - rør- og transistoramp

Når man analyserer vores mærker så er der en klar rød tråd – alle er håndlavede. De er fra mig til dig, og det er firmaer, der ikke er hængt op på et stort maskineri, og har et abnormt stort omdrejningspunkt. De har mange år på bagen og de drives af passionerede ildsjæle hvor, en del har været med i ”rumlen”, men har fundet ind til en tilværelse hvor, de er tro imod deres visioner og målsætninger. De har alle et gevaldigt større råderum, og de er ikke begrænset af egen overproduktion og nødvendigheden af, at skulle sælge ud for, at få plads til nye modeler, og typisk kun fordi man vil bevare en konstant eksponering.

De fleste ting er er der en kort og naturlig leveringstid på. Det kan vi acceptere i dag hvor, alt kan flyttes fra a til b på kort tid. Vores leverandører er ligesom deres produkter unikke. Det er produkter hvor pris og kvalitet hænger sammen. Ligesom det også er produkter man ikke finder i overflod på second hand markedet. Vores kunder har en slem tendens til, at beholde deres indkøb i mange år... kort sagt køb, forbrug og ”smidtvæk” hifi er ikke at finde på vores hylder.

Online salg, butikssalg, showroom, forhandlere? Hvad kan vores lille land bære? Hvordan vil kunderne serviceres? Der hersker ingen tvivl om, at hifi markedet i DK er ”gråt”, det er mere eller mindre udefinerbart. Vi ser regulære hifi butikker af den traditionelle karakter, butikker med egen import og online butikker uden showroom, men der gerne lover dig 30 dages fuld returret og pengene tilbage. Hvor mange kunder flår gladelig kr. 80000,- op af lommen for at prøve lytte et sæt højtalere?


For yderligere information, kontakt:

Audio Fidelity

Web: www.audiofidelity.dk
Mail: info@audiofidelity.dk
Tlf: 9125 4489

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.