HIFI4ALL.DK
Beocreate 4 Channel Amplifier
Bang & Olufsen  [15.02.2018]
Bang & Olufsen puster nyt liv i klassiske højttalere

Bang & Olufsen går sammen med HiFiBerry om at lancere et nyt open source gør-det-selv produkt, der gør det muligt for kunderne at opgradere klassiske højttalere til nutidens trådløse standarder.

Gennem snart hundrede år har Bang & Olufsen produceret højttalere og højttalersystemer. Nu ønsker virksomheden at give folk mulighed for at puste nyt liv i de klassiske og ikoniske produkter ved hjælp af ny open source-teknologi. Produktet hedder Beocreate 4 Channel Amplifier og er produceret sammen med HiFiBerry. Produktet er et stykke hardware, som kunden kan installere i de klassiske højttalere, der så vil kunne fungere trådløst.

Ifølge Chief Intrapreneur hos Bang & Olufsen, Anders Buchmann, er det en del af Bang & Olufsens DNA at producere langtidsholdbare kvalitets-produkter, og nu kan virksomheden så sikre en endnu længere levetid for porteføljen af klassiske produkter med ny teknologi. Det er i øvrigt første gang, at Bang & Olufsen er med til at tilbyde et gør-det-selv produkt – populært kaldet DIY – til kunder.

Beocreate 4 Channel Amplifier kan bestilles online på hifiberrys hjemmeside.

Beocreate 4 Channel Amplifier er et meget fleksibelt DSP/DAC/forstærker-board udviklet til afspilning af musik i høj kvalitet sammen med passive højttalere. Fuld betjening fra en Raspberry Pi. Lodning er ikke nødvendigt – Raspberry Pi’en kan nemt tilsluttes Beocreate-boardet, og højttalere kan tilsluttes via skrueterminaler. Kan fungere selvstændigt (uden en Raspberry Pi) som en digital forstærker, men for at programmere DSP’en er det dog nødvendigt med en Raspberry Pi.


For yderligere information, kontakt:

Bang & Olufsen

Web: www.bang-olufsen.com
Tlf: 96 84 51 00

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.