HIFI4ALL.DK
Polk Audio
Hififreaks  [14.02.2018]
HiFi-freaks.dk har fået forhandling af Polk Audio i Danmark

Polk audio blev stiftet i 1972 i en garage i USA, af Matt Polk og hans lille hold af skøre rock´n roll videnskabsmænd. De satte sig for at ville bringe live koncert-lyden ind i folks hjem - det er siden blevet til mange forskellige højttalere.
 
For mange er Polk Audio et relativt ukendt højttalermærke, men er den absolut mest dominerende højttalerproducent i USA. Polk Audio ejer desuden en række mærker, her iblandt Denon og Marantz. Signature serien for første gang i Danmark – og nu i hvid!

Vi har æren af kunne præsentere Signature serien fra Polk Audio på det danske marked, og har som de første på verdensplan fået æren af at kunne lancere deres nye finish ”White Walnut”. Signature-serien fortsætter Polks Amerikanske Hi-Fi tradition og højttalerne er Hi-Res certificerede og byder på Polk Audios patenterede 'Dynamic Balance' akustiske orden, høj præcisions delefiltre og antidefraktions fronter - altsammen pakket ind i moderne kabinetter konstrueret af Meddite MDF for at holde stående lydbølger på et minimum. Udover at se godt ud, så bringer Signature-serien det bedste frem i musikken og filmlydsporet.

Signature-serien byder på to centerhøjttalere S30, og den slankere S35, så der kan laves komplet hjemmebio-setup. Alle Signature modellerne benytter Terylene diskanter og polypropylen bas/mellemtone-enheder for hurtig, præcis og velopløst lyd. Signature-serien byder på højttalermodeller fra de helt små S10 sattelithøjttalere op til topmodellen S60, som en er fuldvoksen gulvhøjttaler. Alle højttalerne i serien har Polk Audios patenterede Powerport, der giver optimal spredning af lyden fra basrefleksporten.

Priser:

S15: Kr. 1299,-
S20: Kr. 1499,-
S50: Kr. 2299,-
S55: Kr. 2999,-
S60: Kr. 3999,-


For yderligere information, kontakt:

Hififreaks.dk

Web: www.hififreaks.dk
Mail: support@hififreaks.dk
Tlf.: 7219 0045

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.