HIFI4ALL.DK
Pathos InPol Heritage
Musiklageret  [28.11.2017]
InPol Heritage repræsenterer den oprindelige arv fra den nu afdøde Pathos medstifter, designer og opfinder af InPol teknologien, Giani Borinato

Pathos' team af tekniske designere har virkeligt anstrengt sig til det yderste med, at frembringe et unikt produkt; en enorm mængde tid blev brugt med dette produkt, som er præget af komponenter af højeste kvalitet og det sædvanlige fravær af kompromiser. Den digitale bias/gain set-teknologi med intelligent styring overlades til samme mikroprocessor, der regulerer lydstyrken, hvilket sikrer ydeevne for forstærkeren selv og dens evne til at drive højttalerne effektivt. Takket være den (valgfri) HiDac EVO-konverter kan musikelskere der vil have det bedste fra de nyeste digitale kilder – kompatibel med både Android & Apple, finde deres krav fuldt ud opfyldt.

InPol (Inseguitore Pompa Lineare - Lineær Pump Follower) er et system patenteret af Pathos Acoustics, som har haft stor succes og vundet mange priser. Inpol-enheder har en særlig klang, der kun kan opnås ved hjælp af dette kredsløbsdesign - fuldt balanceret i klasse A ved hjælp af en enkelt transistor i et single ended kredsløbi med høj strømforøgelse og med spændingsforstærkning sammen.

Rørforstærkeren forstærker indgangssignalspændingen, og InPol leverer strømmen til at drive højttalerne uden yderligere forstærkning. På denne måde overlades signalet til rørene og bliver en ægte kopi af originalen med alle de originale kvaliteter, renhed og harmoniske indhold. Denne teknologi giver mulighed for en stigning i teoretisk udnyttelse af klasse A driften til mellem 25% og 50% sammen med en lav udgangsimpedans, der er grundlæggende for dæmpningsfaktoren og yderligere forbedret af et dobbelt InPol kredsløb.

InPol Heritage er en fuldt balanceret ren klasse A integreret forstærker ved hjælp af den nyeste generation af dobbelt-InPol-kredsløb. Dens imponerende 80 watt InPol-strøm trækker enhver form for højttaler mellem 4 og 8 ohm. InPol Heritage tilbyder det maksimale niveau af Pathos kvalitet, frugten afmange års forskning og eksperimentering. Dette er et håndlavet produkt i Italien - af audiophiler til audiophiler. Der er ingen bedre måde at lytte til musik på.

Pris: Kr. 119.500,-


For yderligere information, kontakt:

Musiklageret

Web: www.musiklageret.com
Tlf: 2085 5564

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.