HIFI4ALL.DK
Stenheim
High Performance Audio  [04.07.2017]
High-Performance Audio er meget stolte af at præsentere schweiziske Stenheim på det danske marked.

Fra første øjeblik vi hørte Stenheims højttalere, stod det klart, at disse højttalere byder på noget ganske bestemt. Stramt æstetisk design som oser langt væk af Schweiz, og udførelsen af kabinetterne i meget solid aluminium. Etableret i 2010, er Stenheim hurtigt blevet et førende schweizisk hifimærke, skabt af en række meget passionerede udviklere. To år efter etableringen blev Alumine TWO lanceret for senere, at udvides med gulvstående referencemodeller. Virksomheden ledes af Jean-Pascal Panchard, med en solid fortid hos et andet schweizisk topmærke, nemlig Nagra.

Udover modellerne Alumine TWO, Alumine 3WAY og Alumine FIVE, leveres forskellige Reference-løsninger, f.eks. Statement som er det største system og byder på imponerende 20 stk 13” basser, et frekvensområde fra 10 til 100.000 Hz og en følsomhed på 96 dB. High-Performance Audio har Alumine TWO og Alumine FIVE klar til demonstration.

Stenheim Alumine TWO er en markant anderledes konstruktion end gængse højttalere i denne størrelse. Udført i solid aluminium og produceret 100% i Schweiz er resultatet en imponerende musikalitet og følelsesladet oplevelse. For en dynamisk højttaler er 93 dB følsomhed ganske imponerende, og derfor passer Alumine TWO eminent til forstærkere med lav effekt.

Udførelsen er i grå eller sort anodiseret aluminium med sandblæst overflade. Alumine TWO kan endvidere mod merpris leveres i 30 forskellige anodiserede farver, i rå aluminium eller med påførte træpaneler eller sågar læder. Pris: Kr. 85.000,- pr. sæt.

Udvid Alumine TWO med et lynhurtigt og stramtlydende basmodul med en 8” bas og man har en Alumine 3WAY med æstetikken helt i top. Alumine 3WAY kan udover standardfarverne grå eller sort, leveres mod merpris i 30 forskellige anodiserede farver samt specialudførelser efter ønske. Pris: Kr. 325.000,- pr. sæt.

Produceret 100% i Schweiz af solide aluminiumsmaterialer kombinerer Alumine FIVE erfaringer og flere års udvikling til en imponerende højttalere, lyt til Alumine FIVE og du hører med det samme at dette er unikt. Tekniske løsninger fra Reference-serien, bl.a. samme Neodymium mellemtone og diskant og en følsomhed på 94 dB, gør denne højttaler helt speciel.

Schweizisk design og æstetik resulterer i et elegant ydre. Egenudviklede enheder med meget kraftige magneter bag de to 10” basser, samt diskant og mellemtone i lukkede kabinetter resulterer i høj hastighed og realistisk tonalitet. Alumine FIVE skal afgjort opleves. Pris: Kr. 420.000,- pr. sæt.


For yderligere information, kontakt:

High-Performance Audio

Web: www.high-performance.dk
Mail: info@high-performance.dk
Tlf: 28 90 54 54

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.