HIFI4ALL.DK
Dynavoice
Now In Stereo  [29.06.2017]
Now-in-stereo og hifistore.dk introducerer de svenske Dynavoice højttalere, for musikglade danskere

Dynavoice Magic serien er for de kunder som ønsker at få mest mulig valuta for pengene. Højttalerne er konstrueret så de er en nem belastning for forstærkeren og får derfor selv de mindste Surround Receivere til at yde deres bedste. I det nedenstående er beskrevet et par eksempler, men vi fører selvfølgelig hele serien.

Dynavoice Magic F-5 EX er den perfekte kombination mellem satellit højttalere og gulvhøjttalere. Her har man en meget stilfuld, slank højttaler, der også lyder meget godt og koster ikke en formue. Et indlysende valg for dem, der tænker på stilfulde møbler. Leveres i sort eller hvid med en let træstruktur i overfladen. Pris: Kr. 1199,-

Den største og mest eksklusive serie fra Dynavoice er Definition. Her får man bl.a. en bånd-enhed som superdiskant og enheder lavet i coatet kevlar. Definition serien er udstyret med X-change, som via terminalerne bag på giver mulighed for, at trimme lyden, så den passer til stuen og ens personlige smag. Definition DX-5 er en stander/reol højttaler, som sætter en ny standard for hvor meget vellyd men egentlig kan få til menneske penge. Pris: Kr. 1299,-

Definition DX-8 er en voksen gulvhøjttaler med 2 stk. 8" basenheder. Dette er den største model i serien. Lyden, design og finish passer til den mest kræsne lytter. Da definition-serien var under opførelse, lyttede Dynavoice til kunderne for at give det, de manglede i højttalerverdenen. Resultatet er en meget eksklusiv højttaler, der også har en høj følsomhed. Ribbon tweeter, "bullet-proof" -kevlar woofers, x-change-terminal og en baffle på 33 mm foran og bagpå er blot nogle af de mange funktioner i den nye serie.

For at opnå en perfekt timbre-matching skal alle højttalere have nøjagtigt de samme enheder. Det er meget almindeligt, at udstyre center og satellitter med mindre enheder end i de forreste højttalere for blot, at spare omkostninger. I Definition-serien er der ikke gemt noget, det er nøjagtigt de samme enheder i alle højttalere, der gør at lyden og biografoplevelsen bliver perfekt. X-Change-terminalen er tilgængelig på alle højttalere.

Definition er udstyret med en meget usædvanlig løsning, to diskanter. Denne løsning ses normalt kun i langt dyrere prisklasser. En soft dome tweeter tager sig af de lavere frekvenser, og en bånddiskant varetager de høje. Dette giver en unik komfortabel og naturlig lyd. Frekvensresponsen forbliver helt lige ved 20 kHz, den falder ikke. Den store forskel er mærkbar, når man lytter til højttaleren.

For at reproducere de laveste frekvenser bliver basenhederne lavet i skudsikker kevlar, dette giver en tynd, let og stærk membran, der sikrer en solid, dyb og ren bas. Chassiset af støbt aluminium bidrager til en stabil baslyd. På grund af dette har højttaleren ikke kun en stor hi-fi lyd, men også høj følsomhed.


For yderligere information, kontakt:

Now-in-stereo

Web: www.hifistore.dk / www.now-in-stereo.dk
Mail: info@now-in-stereo.dk
Tlf: 20 84 94 27

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.