HIFI4ALL.DK
Denon Heos AVR
Hifi Klubben  [23.03.2017]
Denon revolutionerer hjemmebiografen med trådløs surround, alle kan finde ud af

Fremtidens surroundsystem er landet. Én knap. Smukt design i aluminium. Trådløse baghøjttalere og trådløs subwoofer. Fremragende lyd. Denon revolutionerer hjemmebiografen med den nye Heos AVR og Heos subwoofer, der gør det mere simpelt og elegant end nogensinde før at føje biograflyd med ægte surround til filmoplevelsen hjemme i stuen.

Denon har som den første hi-fi-producent gjort op alle de små knapper, displays, komplicerede indstillinger og mange kabler, der normalt er forbundet med ægte surroundsound, og som afholder alle andre end hardcore hjemmebionørder fra at installere det. Resultatet er Denon Heos AVR. Ét strømlinet, futuristisk surroundanlæg i aluminium med én enkelt knap. Et system, som ikke ligner noget andet hjemmebiosystem på markedet, og som er så enkelt og brugervenligt, at alle kan installere det på få minutter.

Denon Heos AVR kan levere surroundsound med op til 5 kanaler/højttalere og én subwoofer (5.1), som placerer en midt i filmens handling med ultrarealistiske lydeffekter og altopslugende musik fra alle vinkler. Hver af de fem højttalerkanaler kan levere 100 W og kan dermed håndtere selv meget tunge og krævende højttalere. Valget af højttalere er op til en selv. Man kan fx bruge de eksisterende højttalere og kan endda starte i stereo og udbygge systemet højttaler for højttaler.

Men mulighederne med Heos AVR slutter ikke ved filmoplevelsen. Surroundsystemet er nemlig samtidig et komplet stereoanlæg med indbygget trådløs streaming og multirumslyd. Det betyder, at man kan streame musik fra fx Spotify eller Tidal trådløst til Heos AVR og bruge det som et musikanlæg i hi-fi-kvalitet, når man ikke bruger systemet sammen med fladskærmen. Samtidig kan man nemt udbygge Heos AVR med andre produkter fra Denons store Heos-serie af streamingprodukter og skabe et komplet multirumssystem, der kan streame musik trådløst i alle husets værelser på samme tid.

Uanset om man bruger Heos AVR til surroundsound eller musik, styres det hele nemt fra Denons elegante og intuitive Heos-app. Det kræver kun få klik i appen, hvis man eksempelvis vil føje en ekstra Heos-multirumshøjttaler til et nyt værelse i huset. Heos AVR understøtter naturligvis de knivskarpe 4K UltraHD-billedformater. Derudover har Heos AVR bl.a. Audio Return Channel (ARC). Det betyder, at man kan nøjes med ét enkelt HDMI-kabel for at sende lyden fra tv'et til Heos AVR.

Denon Heos AVR gør også en ende på de lange, irriterende kabler fra surroundforstærkeren til de to baghøjttalere, der skal placeres bag tilskueren, og som er nødvendige for at opnå oplevelsen af ægte surroundsound. Med Heos AVR slipper man nemlig helt for kablerne til baghøjttalerne, hvis man anvender trådløse baghøjttalere fra Heos-serien, som fx Heos 1. Også subwooferen kan gøres trådløs, hvis man kobler Heos AVR sammen med Heos Subwoofer. Den kan stå enten lodret eller vandret og kan placeres næsten hvor som helst i stuen.

Pris:

Heos AVR: Kr. 6699,-
Heos Subwoofer: Kr. 5199,-

Højttalere til systemet sælges separat.


For yderligere information, kontakt:

Hi-Fi Klubben Online

Web: www.hifiklubben.dk
Mail: online@hifiklubben.dk
Tlf.: 70 80 90 00

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.