HIFI4ALL.DK
Auralic Polaris
StudioSound  [15.03.2017]
Auralic lancerer den nye Polaris wireless streaming forstærker som er en "All-in-One" løsning

Polaris har sytten indgange, kanalerne omfatter streaming, digitale og analoge kilder. Den interne dac, anvender Auralics fleksible filtre og femto master clock. Den understøtter quad-rate DSD og PCM op til 32Bit/384K. Det kraftfulde interne stereoforstærker-modul kan levere 120 watt per kanal i 8 ohm og 180 watt per kanal i 4 ohm (kontinuerlig effekt) med usædvanlig lav forvrængning, effekten er tilstrækkelig til selv de mest krævende højttalere.

Polaris definerer Auralics filosofi: Innovativ teknologi, fantastisk lyd, fremragende brugeroplevelse, og fremragende værdi. Det er en trådløs streamer, en musik-server, en dac, en forforstærker og en stereo effektforstærker - den ultimative løsning til musikelskere, der søger høj kvalitets streaming fra en enkelt, kompakt lydkomponent.

Polaris benytter Auralics prisbelønnede lightning streaming platform. Lanceret i 2014, lightning streaming er branchens første streaming løsning, som understøtter quad-rate DSD, PCM op til 32Bit/384K via wi-fi-netværk. Lightning streaming tilbyder flere innovative og unikke funktioner som afspilning uden pauser, on-device playlist, memory cache og bit-perfect multi-room funktioner. Denne platform bliver løbende udviklet af Auralics in-house software udviklingsteam for at sikre kunderne jævnligt opdateres med nye funktioner gennem produktets automatiske softwareopdateringssystem.

Streaming-funktionen drives af Auralics lightning DS kontrol app, som er kernen i alle selskabets streaming produkter. De er tilgængelige på iOS platforme, med Mac og Windows-versioner i udvikling. Det er også kompatibelt med andre tredjeparts OpenHome eller UPnP kontrol software til afspilning og fungerer også som en RoonReady endpoint til at bruge med Roon software, så man får en alternativ måde til at opdage og lytte til musik.

Auralic introducerer en anden innovativ teknologi: Hybrid Volume Control til Polaris, som bruger både analog og digital volumenkontrol sammen for optimal lydgengivelse og den bedst mulige lydkvalitet. De analoge dæmpeled reducerer signalniveauet i 12dB trin, mens dac'ens digitale volumenkontrol håndterer små volumen ændringer inden i hvert trin. Ved at bruge denne teknologi, vil dac chippen altid operere i det bedste arbejdsområde, dette giver meget lavere forvrængning, bedre dynamikområde og høj lydkvalitet ved lav lydstyrke.

Polaris er udstyret med to par multi-funktion rca-stik - disse to stereo par af analoge kanaler kan konfigureres som en pladespiller-indgang, en linje indgang eller forforstærker udgang via menuen produktindstillinger. Digitale indgange inkluderer AES/EBU, coaxial, toslink og en USB-forbindelse til en computer og arbejder som en standalone USB dac.

Polaris kan specificeres med en 1TB SSD til intern musik opbevaring som option mod merpris, hvilket gør Polaris til en fuldt fungerende Musikserver.

Pris: Kr. 31.990,-


For yderligere information, kontakt:

StudioSound

Web: www.studiosound.dk
Mail: info@studiosound.dk
Tlf: 4454 5401

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.