HIFI4ALL.DK
Amphion Argon S
Radioactiv  [06.02.2017]
Amphion opgraderer Argon serien, og Argon 7LS tager over for Argon 7L. Dermed er Argon 3 nu opgraderet til Argon 3S og Argon 3L opgraderet til 3LS

Gennem de seneste år har Amphion sideløbende med højttalere til hjemmebrug også udviklet en serie til studiebrug (studiemonitorer). De anvendes allerede blandt verdens top lydteknikere, og de opnåede erfaringer og ny viden har Amphion ganske naturligt besluttet, at anvende i hjemme højttalerne. Amphion mener, at kvaliteten af højttalerne, der anvendes for at nyde musik i hjemmet ikke bør være anderledes end i professionelle studiemonitorer.

Denne fremgangsmåde blev anvendt på de nye Argon S højttalere. Argon S serien integrerer ægte studieteknologi og besidder kvaliteterne fra Amphions studimonitorer fintunet til hjemmebrug. Med andre ord opnår lytteren det som var hensigten med musikken, da den blev mastered i studiet. Ved opgraderingerne indgår bl.a. implementeringen af en passiv enhed, der eliminerer de kendte problemer forbundet med refleks kabinetter, hvor det korrekte signal altid bliver efterfulgt af en uønsket ”hale”. Det nye Argon S design skaber en mere naturlig energioverførsel, der giver lytteren en forbedret fysisk forbindelse til musikken, selv ved lavere lytteniveauer.

Ligesom alle Amphion højttalere anvender Argon S modellerne virksomhedens unikke tilgang til delefilter design. Delingen er placeret ved 1600 Hz, uden for det mest følsomme høreområde, der ligger mellem 2000 og 5000 Hz. Kuopio universitet, der ligger i samme by som Amphion i Finland, har sammen med Amphion forsket i det potentielle hørepsykologiske problem, at delefrekvenserne ligger mellem 2.000–5.000 Hz.

Argon S serien opfører sig som punktkilder, og løser dermed de problemer, der generelt opleves med koaksiale eller to koncentriske design, hvor diskanten har til huse i den bevægende "waveguide". Den specielt designede waveguide skaber en jævn fordeling, så lytteren kan fordybe sig i et rum med bred sweetspot.

Alle højttalere i Argon serien fås i hvid, sort og valnød (merpris). Derudover kan man vælge helhvid, hvor også fod + waveguide + gitre er hvide. Endelig kan man vælge gitrene i forskellige RAL farver.

Pris:

Argon 3S: Kr. 7950,- pr. stk.
Argon 3LS: Kr. 11.950,- pr. stk.
Argon 7LS: Kr. 17.450,- pr. stk.


For yderligere information, kontakt:

Radioactiv

Web: www.radioactiv.dk
Mail: info@radioactiv.dk
Tlf.: 2097 4721

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.