HIFI4ALL.DK
Ny distributør af Audeze
Audiophile.dk  [16.12.2016]
Audiophile.dk overtager distributionen af Audeze hovedtelefoner i Danmark

Audiophile.dk kan nu igen byde amerikanske Audeze velkommen i sortimentet. Og har fra d.d. overtaget distributionen af de anmelderroste hovedtelefoner i hele Danmark. Vi har samtidig etableret samarbejde med en række forhandlere i både Jylland, på Fyn og Sjælland. Så head-fi entusiaster i alle landsdele nemt kan nyde godt at det yperste indenfor head-fi.

Den amerikanske virksomhed, Audeze, er førende inden for high-end hovedtelefoner og tilbehør. Audeze er kendt for at have en af markedets mest præcise lydgengivelser – hvilket jo naturligvis forpligter. Audeze har udviklet deres egene unikke paneler, og de arbejder konstant på at forbedre i alle led, helt ned til mindste detalje, og bliver dermed ved med at lancere produkter, der overrasker verden over.

Siden de originale LCD2 blev lanceret, er det kun gået én vej for Audeze, fremad. De bliver ved at overraske. Flere head-fi kendere hævder eksempelvis at den tidligere topmodel LCD3 går for at være blandt verdens bedste hovedtelefoner, hvis ikke den bedste. Men må nok efterhånden se sig slået af deres nyeste flagskib LCD-4, der dog prismæssigt ligger på omkring det dobbelte af den tidligere topmodel LCD-3.

Audeze laver ikke kun store ”tunge” hovedtelefoner til brug hjemme i lænestolen. De seneste modeller der er kommet fra Audeze er i den grad kommet ind i kampen for at udvidde målgruppen. EL-8 Titanium og Sine er nemlig perfekt til at tage med på farten, let drevet og ikke mindst lavet som lukkede konstruktioner så man ikke deler musikken med dine omgivelser. De har samtidig begået den genialitet at lave et speciel lightning-kabel der trækker det digitale signal ud af iDevices (iPhone, iPod eller iPad) og konverterer signalet i den indbyggede 24-bit DAC der sidder i selve kablet. Dette er ikke kun smart, men en virkelig markant forbedring af lydkvaliteten. Ikke nok med det, kan man downloade Audeze’s IOS app og customize lyden via en 10-band equalizer og gemme 2 presets i selve DAC’en, så den lyder ens selvom du skifter fra eksempelvis iPhone til iPad.

Priser:

Audeze Sine: Kr. 3800,-
Audeze Sine Lightning: Kr. 4300,-.
Audeze EL-8: Kr. 6800,-
Audeze EL-8 Lightning: Kr. 7500,- (Titanium: Kr. 8500,-)


For yderligere information, kontakt:

Audiophile.dk

Web: www.audiophile.dk
Mail: info@audiophile.dk
Tlf: 6072 8524

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.