HIFI4ALL.DK
Paradigm PWLINK
Interceptor Audio  [19.10.2016]
Paradigm PWLINK er lidt af en hi-fi schweizerkniv, og er en streamingbox, der supplerer det eksisterende anlæg med streaming,

Men PWLINK stopper ikke der, den har også indbygget volumenkontrol, så den kan tilsluttes direkte til et par aktive højttalere, og fungere som et komplet anlæg i sig selv. Det hele styres nemt og enkelt via en velfungerede og gennemarbejdet APP udviklet af DTS - DTS Play-Fi. Når vi bruger et udtryk som schweizerkniv, så er det fordi PWLINK er lidt af en multikunstner. Den streamer fra alle større streamingtjenester (Spotify, Tidal m.m.), fra musiksamlingen (fra PC eller server) og internetradio – alt sammen tabsfrit og op til 192 KHz 24 bit. Hertil så byder den også på både en analog og en digital indgang, og tilmed en digital udgang.

Men det virkeligt spændende begynder først nu. Paradigm har udstyret PWLINK med Anthems yderst velfungerende ARC rumkorrektion, vi så overbevisende har fået demonstreret med både Anthems surroundprodukter, men senest også i Martin Logans særdeles velspillende Renaissance ESL 15A elektrostathøjttalere og de imponerende Paradigm Concept 4F. Begge high-end højttalere med en salgspris på over 200.000 kr.

Man kender det sikker alt for godt. Bas der virker buldrende og ulden – eller måske spiller anlægget slankt og kedeligt? Eller man savner slagkraft og præcision? Det alt sammen skyldes med stor sandsynlighed akustikken i ytterummet. En højttaler kan være nok så god, men den kommer aldrig til, at spille bedre en akustikken i det rum, den er placeret i. Men ARC rumkorrektion løser problemerne digitalt og giver en nær fejlfri gengivelse, under stort set alle forhold, i alle rum og næsten uanset hvor, man vælger at placere højttalerne.

Der er forskel på rumkorrektion. Mange produkter tilbyder i dag rumkorrektion, men fælles for dem alle er, at de anvender tvivlsomme mikrofoner til at udmåle rummet og meget begrænset software til at korrigere med, alt sammen for at spare penge. Men Paradigm går linen ud, og leverer PWLINK med en højkvalitets kaliberet målemikrofon og anvender en PC eller iPhone til, at foretage de processortunge beregninger. Alt sammen via en let anvendelig brugerflade.

Og resultatet udebliver ikke! Vi har prøvet PWLINK i flere konstellationer: Direkte tilsluttet til et par aktive (i stedet for et komplet anlæg), og forbedringen skreg til himlen. Det var pludseligt, som at lytte på et anlæg i en helt anden klasse! Præcist, veldefineret og velartikuleret. Vi har yderligere prøvet PWLINK på et par anlæg i den bedre ende. Her strammede rumkorrektionen voldsomt op på bassen, så den fremstod fri for betoning med det til følge, at hele oplevelsen blev meget lettere og fangede musikkens drive på en helt ny og forfriskende måde. Paradigm PWLINK kommer med stor sandsynlighed til, at rykke anlægget op i en ny liga.

Både rumkorretion og volumen virker også på den digitale udgang, så det er muligt, at tilslutte PWLINK til en forstærker med digital indgang eller, at opgradere med en ekstern DAC, hvis man finder PWLINK indbyggede utilstrækkelig.

Pris: Kr. 4000,-


For yderligere information, kontakt:

Interceptor Audio

Web: www.interceptor.dk
Mail: info@interceptor.dk
Tlf: 2620 7979

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.