HIFI4ALL.DK
Nyt fra Martin Logan
  [29.08.2016]
Interceptor Audio præsenterer Martin Logan Impression ESL 11A og Expression ESL 13A

Martin Logan fortsætter med at spytte nyheder ud og supplerer nu de imponerende Renaissance ESL 15A gulvhøjttalere med to mere stuevenlige modeller Impression ESL 11A og Expression ESL 13A – tilsammen Masterpiece Series. Begge nyheder tilbyder de samme unikke teknogier og habile tilpasningsevne som Renaissance ESL 15A, men er mere venlige over for både indretning og pengepung.

Elektrostatpanelet er af præcis samme opbygning som på Renaissance ESL 15A – bare mindre. Her finder vi også MicroPerf stator og den nye ultra-stive AirFrame Blade ramme, der ikke bare giver elektrostatpanelet væsentligt bedre arbejdsbetingelser, men også giver højttaleren et nyt og skarpt visuelt udtryk.

Men en stor del af revolutionen ligger i bassektionen. Impression ESL 11A og Expression ESL 13A er udstyret med henholdsvis to 8” og to 10” basenheder i et kompakt kabinet, placeret ryg mod ryg, så de udligner hinandens mekaniske påvirkning af kabinettet. De to basser er drevet af hver deres indbyggede 300 Watt Class-D forstærker - samlet 600 Watt pr. højttaler (Impression ESL 11A en anelse mindre) og kontrolleret af en 24-bit Vojtko DSP processor med PoweredForce Forward og Anthems lovpriste ARC Rumkorrektion!

Med det forener Martin Logan den velkendte kvalitet fra deres elektrostathøjttalere med Anthems yderst kompetente ARC rumkorrektion - vi så overbevisende har fået demonstreret med både Anthems voldsomt kritikerroste surroundprodukter – men senest også i Martin Logans særdeles velspillende BalancedForce subwoofere og de imponerende Paradigm Concept 4F.

Uanset hvor god en højttaler er, vil det rum de spiller i, altid have en dramatisk indvirkning på det resultat, du oplever. Men ARC rumkorrektionen bryder med det faktum og giver Impression ESL 11A og Expression ESL 13A evnen til, at levere en perfekt basgengivelse – under stort set alle tænkelige forhold.

Læg hertil det faktum, at elektrostathøjttalere har en kontrolleret udstråling - lyden reflekteres stort set ikke på rummets gulv, loft og sidevægge – og man har et hidtil uset udgangspunkt til at opnår sublim musikformidling.

 

Masterpiece Series leveres i to smukke finish i træfiner og ni udsøgte farver i højglans lak.

Priser fra:

Martin Logan Impression ESL 11A: Kr. 100.000,-/sæt
Martin Logan Expression ESL 13A: Kr. 150.000,-/sæt
Martin Logan Renaissance ESL 15A: Kr. 250.000,- /sæt


For yderligere information, kontakt:

Interceptor Audio

Web: www.interceptor.dk
Mail: info@interceptor.dk
Tlf: 2620 7979

 


Udskriften er kun til privat brug - anden brug kræver skriftlige aftale med HIFI4ALL.DK!
Copyright © HIFI4ALL.DK- Alle rettigheder forbeholdes.